Een videoclip in jellybeans


Het kost 22 maanden, 1.357 uur, 30 mensen, 2 ladders, 1 camera en 288.000 jellybeans, maar dan heb je ook wat. Dat moeten Kina Grannis en haar team hebben gedacht. Het resultaat, de videoclip bij haar liedje “In Your Arms”, mag er dan ook zijn en haalde binnen 3 dagen ruim 750.000 views op YouTube.

Kijk vooral ook de “making of” en je beseft waaróm het zoveel tijd kostte.

De making of:

Over Bram Koster
Bram doet iets met marketing, maar draagt geen paarse broeken. Blogt hier en daar. En dat "daar" is dan op Bijgespijkerd.nl. Draagt regelmatig hardloop-, MTB- en (iets minder regelmatig) skischoenen. Tweet onder @bramkoster.

One Response to Een videoclip in jellybeans

  1. Alex zegt:

    Wow! Wat zouden ze na afloop met de snoepjes hebben gedaan? Kina Grannis komt overigens volgend jaar naar Nederland. Mocht je haar in het echt willen zien, volgens haar site (www.kinagrannis.com) staat ze 11 februari 2012 in de Melkweg, Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 55 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: